Annons:

HAN BLIR VIMMERBYS FÖRSTA VÄRVNING

Oskar Lindgren blir spelare nummer två in i VH:s truppbygge. Foto: Ossian Mathiasson

HAN BLIR VIMMERBYS FÖRSTA VÄRVNING

Redan i slutet av april kunde vår tidning berätta att Oskar Lindgren är tillbaka Vimmerby Hockey. Nu har klubben också gått ut med detta officiellt. 

Annons:

Fredagen den 26 april nåddes Dagens Vimmerby av mycket trovärdiga uppgifter om att backen Oskar Lindgren – som Vimmerby sålde under säsongen till allsvenska Tingsryds AIF – var klar för en comeback. 

– Jag har inga kommentarer alls till det. Vi kommer att kommunicera information om spelatruppen när vi har något att berätta, svarade sportchefen Pelle Johansson på våra uppgifter.

Men nu, den 8 maj, blir Oskar Lindgren alltså spelare nummer två in i VH:s lagbygge efter William Alftberg. Oskar Lindgren, som var Vimmerbys supporterspelare förra säsongen, var bland annat utlånad till Malmö i SHL under den gångna säsongen. 

"Oskar Lindgren är tillbaka i Vimmerby Hockey där han säsongen 23/24 gjorde 28 matcher innan det blev spel i Hockeyallsvenskan med Tingsryd. Nu är den Karlskogafostrade backen tillbaka i VH dit han kom första gången inför säsongen 20/21. Sedan dess har det blivit 50 poäng på 101 matcher i VH-tröjan. Välkommen tillbaka Oskar", skriver klubben i ett pressmeddelande på onsdagen. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt