Annons:

Miljontals visningar för Stefan – efter succé med barnens leksaksbil

Stefan Stridell har blivit enormt viral på Tiktok. Bilden är ett montage. Foto: Mostphotos/Privat

Miljontals visningar för Stefan – efter succé med barnens leksaksbil

Batteriet var dåligt på barnens leksaksbrandbil. Då tyckte Vimmerbybon Stefan Stridell att det lät som en låt. Över 5,2 miljoner verkar hålla med.
– Jag säger bara wow, berättar han.

Annons:

Det är en galen historia bkaom det här. Stefan Stridell från Vimmerby tyckte att barnens leksaksbrandsbil lät som en äkta låt. Batteriet var dåligt och ljudet blev udda. 

– Det är en jäkligt roligt sak bakom det här. Jag bara lade upp det eftersom det var barnens gamla brandbil med dåligt batteri och tänkte inte mer på det. Det har exploderat fullständigt, säger en chockad Stefan Stridell. 

Han valde att lägga upp klippet på Tiktok och mottagandet har varit enormt. 

– Jag brukar lägga upp en del på Tiktok, men jag hade inte en tanke på det här för fem öre. Jag satt på jobbet och märkte efter ett tag att den fått väldigt mycket visningar. 

Över 5,2 miljoner visningar

Det är ingen överdrift. I går kväll hade klippet 3,6 miljoner visningar och i morse, när han vaknade, var den uppe i över 5,2 miljoner visningar och 1,3 miljoner lajks. 

– Det är helt galet. Folk delar och remixar den in i låtar. Det är en del rätt stora artister som skickat till mig, bland annat Robert Grace som är rätt känd inom housegenren. 

Vad tänker du om det här?

– Jag kunde inte alls förutse det, men det är det som är fascinerande med sociala medier och kraften i internet. Vid tillfälle och rätt engagemang kan det sprida sig enormt. Jag tänkte bara att det var barnens brandleksaksbil och att det var roligt med något som lät som en äkta låt. Det var en unik upplevelse kände jag. 

Vad kan hända med det här nu?

– Det är ingen tanke jag har haft, utan jag säger bara wow till alla som hör av sig. Alla får vara kreativa och köra sin grej. Många har frågat om rättigheter och sådär, men jag bara njuter och tycker det är en kul "feelgood"-grej. Ingen som skrivit har sagt något elakt.

Själv dj

Själv är Stefan Stridell dj ibland och han ger ett löfte om att den kommer spelas.

– Ja, den kommer spelas på Guldkant, det kan jag lova. Det är en häftig grej.

HÄR kan du själv kolla Tiktok-klippet.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt